Om het allemaal een stukje overzichtelijker te maken want het wordt behoorlijk knus met zoveel vogels in een volière, hebben we alle parade’s samengevoegd op 1 website:

Hier vind je per vogel nieuwe updates over de aankomende parade’s, aangekondigde locaties, muziek en kunstenaars.

Ook op onze Facebook pagina zal alle informatie te vinden zijn, niet alleen over onze Koekoek 030 parade, maar ook alle andere parade’s die we organiseren in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Den Haag en Dordrecht!

Zien we jullie bij een van onze events?


Bedankt allemaal voor het super gezellige Koekoek 030 Festival! We willen graag alle bezoekers, locaties, muziekacts en kunstenaars bedanken, maar ook Cultuurfonds voor de financiële steun. We zien elkaar snel weer bij een ander event!


Bedankt voor de gezellige eerste maand! Kom de laatste twee maanden nog genieten van live-muziek en kunstexposities tijdens ons Koekoek 030 Festival! Bijvoorbeeld zaterdag met Ruth Elings en Marijse Schuite in Bij de Steef of zondag in KANTIEN met Annabel Laura en Koen de Graaf Illustration & Design. Toegang is gratis.


KOEKOEK WINTERPARADE 2019

Het hele programma van het Koekoek 030 festival is inmiddels bekend!

Voor een overzicht van alle locaties, artiesten en kunstenaars kijk op de website of op onze Facebook pagina!


En om helemaal op de hoogte te blijven van wat wij doen, voor foto’s van onze evenementen en voor het meest recente nieuws, klik hieronder en like onze Facebook-pagina Koekoek030Instagram en Twitter en schrijf je hieronder in voor onze mailinglist!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *